Followers

In other blog costest

COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH

Assalamualaikum semua...

Ni 1st giveaway CE nak join untuk tahun ni ..
Dah lama sangat tak update nie.. Bersawang teruk ...
Hehehee Blog ni memang khas untuk contest giveaway jer...

So kawan-kawan semua meh la kita try nasib mana la tahu rezeki kita terpilih kan...

MissZura Halifah pun macam kita jugak... Last update Disember 2014 kot... Itu pun setelah hampir 4 bulan tak update blog....
Hehehee so sekarang masing-masing nak up semula blog....

Jom kita tengok apa syarat.... Syarat pun sangat simple ..
Ni ha rules nya ...




RULES:

1. Create an entry with this title " COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH " - [DONE]

2. Tag your 3 friends in your post. - [DONE]

Erkkk sapa yer nak kena tag nie ..
Huhuu ok kita main tag yer 
Ni kiranya kawan alam maya jela
tak pernah jumpa pun..
Hahahaaa

iamfadhi
peipei87


3. Do follow my accounts here: - [DONE]
3. Copy and paste the banner above, and don't forget to backlink this entry.  - [DONE]

4. Leave your link in the comment section below, MB will be visit each one of you gaiss...- [DONE]

Easy right? Good luck!  Yeaaahhh memang very easy 😉

GIFT:
- One gift for one winner.




~ Shawl / Bawal (You can choose either shawl or bawal and the color) 
~ Butang Baju Melayu 
~ Cash RM10.00
~ Prepaid Reload RM5.00 (Any telco)

This giveaway ends on the 07 July 2018.


Sekian.. So kita tunggu la ye 7 July nanti kot-kot la ada rezeki bertuah nama kami naik masa cabutan tu.. hehehee 

Related Articles

3 cute comments:

Fitri said...

Hai singgah segmen sama.Selamat berkenalan :)

https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

Shikin Razali said...

Salam singgah daripda segmen yang sama..

http://www.shikinrazali.com/2018/06/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

acu yuhan said...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

Subscribe

Search This Blog

Definition List

Pages