Followers

In other blog costest

COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH

Assalamualaikum semua...

Ni 1st giveaway CE nak join untuk tahun ni ..
Dah lama sangat tak update nie.. Bersawang teruk ...
Hehehee Blog ni memang khas untuk contest giveaway jer...

So kawan-kawan semua meh la kita try nasib mana la tahu rezeki kita terpilih kan...

MissZura Halifah pun macam kita jugak... Last update Disember 2014 kot... Itu pun setelah hampir 4 bulan tak update blog....
Hehehee so sekarang masing-masing nak up semula blog....

Jom kita tengok apa syarat.... Syarat pun sangat simple ..
Ni ha rules nya ...




RULES:

1. Create an entry with this title " COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH " - [DONE]

2. Tag your 3 friends in your post. - [DONE]

Erkkk sapa yer nak kena tag nie ..
Huhuu ok kita main tag yer 
Ni kiranya kawan alam maya jela
tak pernah jumpa pun..
Hahahaaa

iamfadhi
peipei87


3. Do follow my accounts here: - [DONE]
3. Copy and paste the banner above, and don't forget to backlink this entry.  - [DONE]

4. Leave your link in the comment section below, MB will be visit each one of you gaiss...- [DONE]

Easy right? Good luck!  Yeaaahhh memang very easy 😉

GIFT:
- One gift for one winner.




~ Shawl / Bawal (You can choose either shawl or bawal and the color) 
~ Butang Baju Melayu 
~ Cash RM10.00
~ Prepaid Reload RM5.00 (Any telco)

This giveaway ends on the 07 July 2018.


Sekian.. So kita tunggu la ye 7 July nanti kot-kot la ada rezeki bertuah nama kami naik masa cabutan tu.. hehehee 

Read More

Share Tweet Pin It +1

3 Comments

In

Blog Berwajah Baru

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah.. Dah lama tak update blog nie ...

Dulu blog ni dinamakan sebagai INS .. 

Tapi 2018 ni kita dah dapat nama baru iaitu Creative Empires a.k.a CE..

So blog ni pun dah berwajah baru .. Hehehee

InshaAllah kami akan aktif semula slow-slow update blog-blog kami..

Jangan segan-segan nak follow yer ...

Mana tahu nanti CE pulak buat giveaway / contest kan ..



Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In other blog costest

1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda

 Sempena tahun 2012 ni, 1st GA yang INS join
 
 
 
 SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. Terbuka kepada semua FOLLOWERS blog - akumizzayda.blogspot.com.
  2. Tak kira sama ada LELAKI & PEREMPUAN.
  3. LIKE fanpage blog - AIRIN AYDA.
  4. Tak payah tag blogger lain..tapi PROMOTE giveaway ni.
  5. Peserta dikehendaki membuat satu SIGN PICTURE dengan nama  "AYDA". *sign picture akan disimpan di album fanpage Ayda beserta link blog peserta sebagai tanda penghargaan.
  6. Pemenang akan di pilih secara RANDOM.
CARA NAK MENYERTAI
  1. Buat satu entry bertajuk - "1st Edition New Year Giveaway 2012 by Airin Ayda"
  2. Letak BANNER kat atas dalam entry korang - COPY BANNER KAT SINI
  3. Support semua sponser dengan LIKE & FOLLOW diorang...                                            

Jom terjah semua sponser kat bawah ni :
JANGAN LUPA FOLLOW BLOG DIORANG & LIKE FANPAGE SEKALI ^^
*untuk sponser yg takda page or blog..sila add facebook sponser.



INS sign picture 

nak minta Ayda link kan gambar ni ke main blog akak
ins-home.blogspot.com

TQ Ayda




Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

Search This Blog

Definition List

Pages